Sopivasti myös maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää vietettiin 4.9.2019. Suomalaisen ruoan päivän tiedotteessa todetaan:” Suomalaiseen ruokaan liittyy tuttuutta ja turvallisuutta, puhtautta ja terveellisyyttä, vastuullisuutta ja luontoa, perinteitä ja trendikkyyttä sekä jatkuvaa uudistumista.” Määritelmä pitää sisällään instituutin toiminnan ytimen: Puhtaat vedet, paremmat eväät! Turvallisuus, puhtaus, terveellisyys, vastuullisuus ja luonto sekä jatkuva uudistuminen kuvaavat myös instituutin arvoja ja toimintakulttuuria.
Pyhäjärviseudulla ja koko Satakunnalla on loistavat edellytykset profiloitua kestävän ja laadukkaan ruoantuotannon, vesiensuojelun ja biomassoihin perustuvan kiertotalouden mallimaakuntana. Pyhäjärvi-instituutti tulee jatkossakin tekemään parhaansa näiden teemojen edistämiseksi. Työn perustana on huippuosaajista koostuva, näiden teemojen edistämiseen sitoutunut henkilökunta.
![]() |
Pyhäjärvi-instituutin henkilökuntaa |
Kiitos juhliin osallistuineille ja kaikille yhtestyökumppaneille! Hyvien yhteistyökumppanien kanssa on hedelmällistä jatkaa tulevinakin vuosikymmeninä vahvaa yhteistyötä puhtaiden vesien ja laadukkaiden eväiden puolesta.
Sillai kai?
Teija Kirkkala
Toiminnanjohtaja
Pyhäjärvi-instituutti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti