maanantai 3. kesäkuuta 2019

Kesällä suuntana Okra ja mökki


Moikka!



Kesä on alkanut ja sen myötä myös kesätyöt. On aika ottaa koulukirjat pois repusta ja vaihtaa tilalle kesän työvälineet. Tietokone, kamera, vihko ja kynä ideointia varten. Teen vaihdoksen mielelläni, sillä pääsen Sikses parasta –hankkeen myötä kehittämään taitojani viestinnän parissa ja oppimaan uutta.



Kesällä heilun niin kameran edessä kuin takanakin. Päivittelen hankkeen kanaviin tunnelmia tapahtumista ja kursseilta. Tule moikkaamaan minua ja muita tiimin jäseniä paikan päälle esimerkiksi Okraan! Tapahtumat ja erilaiset retket ovat aina olleet kesäni kohokohtia. Istuin alas ja kokosin listan asioista, jotka haluaisin toteuttaa tänä kesänä. Näin voisin muistaa tehdä ne kaikki. Lukaise lista läpi ja ota parhaat vinkit osaksi omia kesäsuunnitelmiasi!


Menovinkit kesälle 2019: 

o   Mene mökille ja tee souturetki saareen 
o   Osta torilta mansikoita 
o   Tee hyvää ruokaa yhdessä ystävien kanssa
o   Syö jäätelö ulkona
o   Käy kesäteatterissa 
o   Nuku yö teltassa 
o   Käy suppaamassa 
o   Vietä päivä paljain jaloin




Aurinkoisina päivinä ei malttaisi olla sisätiloissa. Jos sade kuitenkin yllättää kesälomailijan suunnitelmat, on vinkkini laittaa jalkaan värikkäät sukat ja syödä mansikoita nojatuolissa samalla sadetta ikkunasta katsellen. Ne pelastavat harmaankin päivän!



Kaisa Uusi-Kraapo

ProAgria Länsi-Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti