Moikka! Olen säkyläläislähtöinen
Tampereella opiskeleva bioteekkari ja tänä kesänä Pyhäjärvi-instituutin
harjoittelijana mukana Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta hankkeessa
Kesästä jäävät tänä vuonna pois
monet erilaiset tapahtumat, joissa pääsisimme tapaamaan lähiruuan ystäviä ja
tekijöitä kasvokkain, mutta odotan silti innolla kohtaamisia satakuntalaisten elintarvikealan
toimijoiden kanssa vierailujen ja haastattelujen muodossa. Minulla on itselläni
aikaisempaa työkokemusta ruuantuotannon parista niin pellolta kuin
teollisuudesta, ja on erittäin mielenkiintoista päästä nyt tarkastelemaan alaa
hieman erilaiselta, entistäkin laajemmalta näkökulmalta. Kesän aikana tulen
jakamaan näitä kohtaamisia ja kokemuksiani hankkeen kanavilla.
Vapaa-ajalla tykkään lähteä
monenlaiseen mukaan ja kesälläkin minut saattaa löytää niin kaveriporukalla luonnosta
liikkumasta, opiskelijajärjestöhommien parista kuin vanhempieni kotipuutarhasta
poimimasta kesän satoa. Useimpien festareiden peruuntumisesta huolimatta
kesäviikonloppuihin saa onneksi helposti lomafiilistä ja juhlan tuntua
lähtemällä kukkaseppele päässään makumatkalle oman maakunnan herkkuja
maistellessa vaikkapa mökkilaiturilla tai piknikillä puistossa.
Laura Reuna
Pyhäjärvi-Instituutti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti