keskiviikko 29. toukokuuta 2019

Kesätyöntekijät esittäytyvät

Sikses parasta-hankkeen työryhmä on kasvanut kolmella. Kesätyöntekijät Aino, Kaisa ja Senni ovat mukana vahvuudessa kesän ajan. Tämä kolmikko tulee näkymään eri kanavissamme ja tulevissa tilaisuuksissa. Tutustu heihin lukemalla esittelyt alhaalta ja tule moikkaamaan heitä tapahtumiin!
Aino Kahala, Pyhäjärvi-Instituutti

Olen euralainen tietojohtamista Tampereella opiskeleva teekkari, ja ensimmäinen vuosi yliopistossa on nyt takana. Olen nyt kolmatta kesää töissä Pyhäjärvi-instituutissa, ja ensimmäistä kertaa mukana Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta hankkeessa.

Kesä varmasti tuo tullessaan paljon uutta, ja innolla odotan erilaisiin tapahtumiin osallistumista (minuun saattaakin törmätä Okrassa ja SuomiAreenassa), loistavaa mahdollisuutta päästä tutustumaan paremmin satakuntalaiseen lähiruokaan ja työkokemusta vähän erilaisesta työstä. Kesäsin vapaa-ajalla lempijuttujani ovat kirpputorien koluaminen ja riippumatolla loikoilu. 
Kaisa Uusi-Kraapo, ProAgria Länsi-Suomi

Moikka! Olen Nakkilasta kotoisin oleva, sittemmin turkulaistunut journalismin ja viestinnän
opiskelija. On hienoa päästä kesän ajaksi mukaan tuomaan satakuntalaista lähiruokaa esiin ja oppimaan uutta. Odotankin innolla kesän tapahtumia sekä uusia kohtaamisia.

Tilanteen tarjoutuessa matkaan mökille nauttimaan luonnosta. Kirjojen lukemiseen riippumatossa ja souturetkille saan energiaa tuorejuusto-herkkusienistä sekä lähitilan mansikoista. Vapaa-ajalla suuntaamme usein kaveriporukalla ulos kamerat olalla. Koen onnistuneeni, kun saan tallennettua hauskan hetken yhteen kuvaan. Kesältä toivon juuri näitä mukavia hetkiä!Senni Valiola, Satafood Kehittämisyhdistys Ry
Heippa! Olen huittislainen (lähi)ruokaa rakastava yritysviestinnän tradenomi. Aiempaa työkokemusta minulla on asiakaspalvelun ja toimittajan töistä. Hanketyöhön Satafoodille pääsin mukaan ensimmäistä kertaa viime vuonna. Olin mukana muun muassa Satakunnasta Sikses parasta - ja Uutta kasvua luomusta -tiedonvälityshankkeissa, joten Suomi syö Satakunnasta – Sikses parasta lähiruokaa -hankkeen kuvioihin on ollut helppo päästä mukaan.

Viihdyn hyvin kameran takana, mutta myös ihmisten kanssa. Lähden yleensä mielelläni mukaan kaikenlaiseen toimintaan ja keräämään uusia kokemuksia. Vapaa-aikaa vietän hevosen selässä, koiran kanssa lenkkeillen sekä hyvää ruokaa valmistaen ja nauttien. Tulevalta kesältä odotan eniten tapahtumia, yrittäjähaastatteluja ja uuden oppimista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti